Orderbevestiging & verzenden bestelling

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je automatisch per e-mail een orderbevestiging met een overzicht van de bestelde artikelen.

Voor klanten woonachtig in de gemeente Barneveld hebben wij een speciale Releaz-service: wij brengen jouw bestelling persoonlijk tot aan je voordeur.

Voor klanten woonachtig buiten de gemeente Barneveld zullen wij na versturen van de orderbevestiging aan de slag gaan met het inpakken van de bestelling.Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling binnen 3 werkdagen naar je te verzenden.

Bestelling wijzigen

Tijdens het bestelproces kan je altijd producten verwijderen of toevoegen. Is de order geplaatst, dan kan je in principe geen wijzigingen meer doorvoeren. Ontdek je na het plaatsen van de order dat je niet de juiste schoen of maat hebt besteld? Neem dan contact met ons op per mail: webshop@releazfootwear.nl of per whatsapp: 06-41413597.

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief (eventuele) verzendkosten.
Wij kunnen niet van te voren aangeven wanneer onze Sale van start gaat of wanneer deze verder wordt afgeprijsd, dit wordt bepaald door verloop van het seizoen.

Bezorgkosten

Bestellingen boven de € 59,99 bezorgen wij kosteloos in Nederland. Voor bestellingen van € 59,99 en lager brengen wij € 5,00 verzendkosten in rekening.  

Bij een retournering en een omruiling van een bestelling betaalt u alleen de rechtstreekse kosten van het terugzenden. Na ontvangst van de retournering zal het gehele aankoopbedrag worden geretourneerd. Bij een omruiling zal het geruilde gratis worden bezorgd.

Het terugsturen van het pakket is altijd voor rekening van de klant. Bel of mail bij twijfel of met vragen over de bezorgkosten naar 06-41413597 of webshop@releazfootwear.nl

Klachten

Heb je onverhoopt een klacht over een artikel die je in onze webshop hebt gekocht, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via de mail webshop@releazfootwear.nl of telefonisch via 06-41413597. Zodra wij de klacht binnen krijgen, zullen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 1 week contact met je opnemen om de oplossing met je te bespreken.

Garantie

De algemene garantie is 6 maanden na aankoop. Gebreken die door een materiaal- en/of een productiefout veroorzaakt zijn, zullen vakkundig worden hersteld. Indien dit niet mogelijk is zal een vervangend product worden verstrekt. Indien dit ook niet mogelijk is ontvang je het aankoopbedrag terug. Slijtage van zolen en hakken, kapotte ritsen en klachten veroorzaakt door ondeugdelijk gebruik van schoenen zijn geen klachten en zullen door ons dus niet als zodanig behandeld worden.

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het misschien gebeuren dat je na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. Wij raden je dan ook aan de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en indien nodig zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via onderstaand telefoonnummer of via e-mail. Neem voor vragen over specifieke gevallen altijd contact op webshop@releazfootwear.nl of 06-41413597.

Ruilen/Retourneren

Ben je helaas toch niet tevreden over het aangekochte product of heb je de verkeerde maat besteld, dan mag je het artikel binnen 14 dagen retourneren. Kosten van retour sturen komen voor rekening van de klant.

Het product kan niet geruild of geretourneerd worden indien het is beschadigd. Dit geldt voor het bovenwerk als ook voor de loopzool. De producten kunnen alleen geretourneerd worden, in de originele verpakking. Onderhoudsartikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Releaz Footwear vergoedt jouw aankoopbedrag binnen 14 dagen volgend op de dag waarop we de zending retour hebben ontvangen. De terugbetaling is kosteloos voor jou als consument. De bestelling kan je ook retour brengen in onze winkel in Barneveld.

Bij een retournering en een omruiling van een bestelling betaal je alleen de rechtstreekse kosten van het terugzenden. Bij een omruiling zal het geruilde gratis worden bezorgd. Het terugsturen van het pakket is altijd voor rekening van de klant.

Bel bij twijfel of met vragen over de ruilen, retourneren of bezorgkosten naar 06-41413597, of mail ons op webshop@releazfootwear.nl

Bezorging

Bestel je voor 16.00 uur, dan worden de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk, maar altijd binnen 2 werkdagen door ons verwerkt en verzonden door PostNL. In principe wordt het pakket de volgende dag bij je bezorgd door PostNL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een eventuele langere levertijd door PostNL.